V turistični agenciji GREENtovci pripravljamo najrazličnejše enodnevne programe v Kamniško-Savinjskih Alpah.Sprehodite se po ledeniški Logarski dolini, ali pa se povzpnite v čarobno gorsko vasico na Veliki planini. Kamniško-Savinjske Alpe s svojimi prelepimi dolinami in mogočnimi vrhovi vabijo h obisku svojih čudovitih kotičkov.

Storitev:
Za vas smo pripravili različne programe v katerih boste se boste srečali z lokalnim prebivalstvom, pri katerem se boste preizkusili v lokalni obrti, degustirali lokalno hrano in pijačo, ter se za konec v lokalnih izzivih pomerili s svojo ekipo.

Zakaj:
Z nami potovanje ne bo le izlet, ampak smo za vas pripravili program poln doživetij v katerih boste spoznali lokalno zgodbo na drugačen način.


Alpski svet na Veliki planini

 • Število oseb

  20-100

 • Letni čas

  Zima, pomlad, poletje, jesen

 • Cena

  (€€€)

 • Zahtevnost

  **

 • Trajanje

  Cel dan

Doživite Alpski svet in se sprehodite po eni izmed najbolj unikatnih planin na svetu. Velika planina na kateri čas stoji že 500 let, je s svojo idilično vasico eden od draguljev, kateri še vedno ostajajo nedotaknjeni.
Program vključuje teambuilding aktivnost pastirsko doživetje v katerem se s svojo ekipo preizkusite vašo sposobnost orientacije ter v miselnih in spretnostnih igrah. Mednje sodijo tudi pastirski izzivi, s kakršnimi so se ti varuhi čred soočali v prejšnjih stoletjih. Zaščita in usmerjanje živine, pihanje v rog in shranjevanje mleka, so le eni izmed zabavnih preizkušenj v katerih se boste pomerili proti ostalim ekipam.
Alpe veljajo za največji zalogovnik pitne vode v Evropi in kjer je čista voda, tam uspeva dobro pivo. Zato bomo dan zaključili z obiskom ene izmed kamniških mikropivovarn, kjer nam bodo predstavili svojo proizvodnjo linijo in okuse katere izdelujejo.

Povpraševanje

Jezerska štorija

 • Število oseb

  20-100

 • Letni čas

  Zima, pomlad, poletje, jesen

 • Cena

  (€€€)

 • Zahtevnost

  **

 • Trajanje

  Cel dan

Gorniška vas Jezersko, leži v osrčju Kamniško-Savinjskih Alp. Nudi sproščeno okolje in neokrnjeno naravo, kjer se lahko prepričamo, da tak raj obstaja samo 45 minut stran od visokih stolpnic slovenske prestolnice.
V programu Jezerska štorija spoznamo zgodbo jezerskega, se preizkusimo v številnih vaških izzivih, v katerih boste v vlogi pastirjev iskali Jezersko-Solčavske ovce, gasili gorečo vas, degustirali Jezersko Slatino ter švercali kavo iz sosednje avstrijske Železne Kaplje… Dan bomo nadaljevali nižje po strugi reke Sore, ko se bomo ustavili ob na novo urejenem umetnem jezeru Črnava, kjer se bomo preizkusili v tekmovanju s supi, ob ugodnem vremenu pa ne izostane niti kopanje v ledeniški vodi
Dan bomo zaključili v Cerkljah na Gorenjskem, kjer na Dvoru Jezeršek že vrsto let nudijo najboljše lokalne jedi pripravljene z modernimi prijemi kakršne narekujejo novodobni gastronomski trendi.

Povpraševanje

Logarska dolina

 • Število oseb

  20-100

 • Letni čas

  Zima, pomlad, poletje, jesen

 • Cena

  (€€€)

 • Zahtevnost

  **

 • Trajanje

  Cel dan

Ena najlepših ledeniških dolin v Sloveniji očara že ob vstopu. Dolge travnate poljane, katerim družbo dela že več kot 70 let stara Logarjeva lipa so samo delček tega, kar nudi celotno območje.
Dolina z nekaj več kot desetimi kmetijami in 5 zvezdičnim hotelom nudi številne možnosti za pohodništvo, gorništvo in wellness ponudbo.
V programu smo za vas pripravili mešanico aktivnosti v katerih bomo prepletli športne aktivnosti s kreativnimi zabavnimi prijemi. Dan bomo začeli tako kot se za ta del Slovenije spodobi, z obilnim zajtrkom s Savinjskim želodcem in ga nadaljevali z raziskovanjem prelepe doline in njenih slapov. Po kosilu na eni izmed turističnih kmetij se bomo odpravili na zabaven treasure hunt do 2. največjega slovenskega slapu, slapa Rinke in dan zaključili z večerjo v hotelu Plesnik, s prelepim pogledom nad Kamniško-Savinjske Alpe.

Povpraševanje

Dogodke organiziramo po celem svetu, vendar se vedno radi vrnemo v Slovenske Alpe. ETC Adriatic je skupaj z Greentovci poskrbel za nov profesionalen DMC, ki je vedno dostopen, odziven in nadvse kreativen.

Savas KazantzidesCEO Beyond Limits Events