Kaj početi na Veliki planini?


Kamniško-Savinjske Alpe s svojimi prelepimi dolinami in mogočnimi vrhovi vabijo h obisku svojih čudovitih kotičkov. Nad srednjeveškim mestom Kamnik se dviga Velika planina, ki v svojem naročju čuva eno najstarejših pastirskih vasih na svetu. Zahodno leži eno najvišjih slovenskih smučarskih središč Krvavec, ki je prava zakladnica adrenalinskih doživetij in zabavnih aktivnosti. Na Savinjski strani Alp kraljuje ledeniška Logarska dolina, kjer lahko tudi ob slabem vremenu naredite čudovito Instagram fotografijo.

Storitev:
Za vas smo pripravili različne programe v katerih boste se boste srečali z lokalnim prebivalstvom. Pri domačinih se boste se boste preizkusili v lokalni obrti, degustirali lokalno hrano in pijačo. Za konec se boste v alpskih izzivih pomerili skupaj s člani vaše ekipe.

Zakaj:
Z nami potovanje ne bo le izlet, ampak smo za vas pripravili program poln doživetij. Le tako boste lahko lokalno zgodbo spoznali na drugačen način.


Velika Planina

 • Število oseb

  20-100

 • Letni čas

  Zima, pomlad, poletje, jesen

 • Cena

  (€€€)

 • Zahtevnost

  **

 • Trajanje

  Cel dan

Doživite Alpski svet in se sprehodite po eni izmed najbolj unikatnih planin na svetu. Velika planina na kateri čas stoji že 500 let, je s svojo idilično vasico eden od draguljev, kateri še vedno ostajajo nedotaknjeni.
Program vključuje team building aktivnost pastirsko doživetje v katerem se s svojo ekipo preizkusite vašo sposobnost orientacije ter v miselnih in spretnostnih igrah. Mednje sodijo tudi pastirski izzivi, s kakršnimi so se ti varuhi čred soočali v prejšnjih stoletjih. Zaščita in usmerjanje živine, pihanje v rog in shranjevanje mleka, so le eni izmed zabavnih preizkušenj v katerih se boste pomerili proti ostalim ekipam.
Alpe veljajo za največji zalogovnik pitne vode v Evropi in kjer je čista voda, tam uspeva dobro pivo. Zato bomo dan zaključili z obiskom ene izmed kamniških mikropivovarn, kjer nam bodo predstavili svojo proizvodnjo linijo in okuse katere izdelujejo.

Povpraševanje

Jezersko

 • Število oseb

  20-100

 • Letni čas

  Zima, pomlad, poletje, jesen

 • Cena

  (€€€)

 • Zahtevnost

  **

 • Trajanje

  Cel dan

Gorniška vas Jezersko, leži v osrčju Kamniško-Savinjskih Alp. Nudi sproščeno okolje in neokrnjeno naravo, kjer se lahko prepričamo, da tak raj obstaja samo 45 minut stran od visokih stolpnic slovenske prestolnice.
V programu Jezerska štorija spoznamo zgodbo jezerskega, se preizkusimo v številnih vaških izzivih, v katerih boste v vlogi pastirjev iskali Jezersko-Solčavske ovce, gasili gorečo vas, degustirali Jezersko Slatino ter švercali kavo iz sosednje avstrijske Železne Kaplje… Dan bomo nadaljevali nižje po strugi reke Sore, ko se bomo ustavili ob na novo urejenem umetnem jezeru Črnava, kjer se bomo preizkusili v tekmovanju s supi, ob ugodnem vremenu pa ne izostane niti kopanje v ledeniški vodi
Dan bomo zaključili v Cerkljah na Gorenjskem, kjer na Dvoru Jezeršek že vrsto let nudijo najboljše lokalne jedi pripravljene z modernimi prijemi kakršne narekujejo novodobni gastronomski trendi.

Povpraševanje

Logarska dolina

 • Število oseb

  20-100

 • Letni čas

  Zima, pomlad, poletje, jesen

 • Cena

  (€€€)

 • Zahtevnost

  **

 • Trajanje

  Cel dan

Ena najlepših ledeniških dolin v Sloveniji očara že ob vstopu. Dolge travnate poljane, katerim družbo dela več kot 70 let stara Logarjeva lipa so delček tega, kar nudi destinacija.
Dolina z nekaj več kot desetimi kmetijami in luksuznim hotelom nudi številne možnosti za pohodništvo, gorništvo in kolesarjenje.
V programu smo za vas pripravili mešanico aktivnosti v katerih bomo prepletli športne aktivnosti s kreativnimi zabavnimi prijemi. Dan bomo začeli tako kot se za ta del Slovenije spodobi, z obilnim zajtrkom. Po degustaciji Savinjskega želodca bomo nadaljevali z raziskovanjem prelepe doline in njenih slapov. Po kosilu na eni izmed turističnih kmetij se bomo odpravili na zabaven treasure hunt. Končna točka bo 2. največji slovenski slap Rinka. Dan bomo zaključili z večerjo v hotelu Plesnik, s prelepim pogledom nad Kamniško-Savinjske Alpe.

Povpraševanje

Dogodke organiziramo po celem svetu, vendar se vedno radi vrnemo v Slovenske Alpe. ETC Adriatic je skupaj z Greentovci poskrbel za nov profesionalen DMC, ki je vedno dostopen, odziven in nadvse kreativen.

Savas KazantzidesCEO Beyond Limits Events