Organizacija dogodkov kot so kongresi in seminarji na prostem je v Greentovcih zelo enostavna. Preprosta infrastruktura, nasmejano lokalno prebivalstvo in dostopnost terena so ključni za uspešen dogodekOrganiziramo kongresne dogodke na lokacijah z dobro infrastrukturo in zgodbo. Poleg dvoran nudimo vrhunsko storitev in kreativen pristop.

Storitev:
Posebnost so kongresi na prostem, kjer poskrbimo za vse od najema lokacije, odpreme prostora, do pogostitve in spremljevalnega programa.

Zakaj:
Lokacije v Kamniško-Savinjskih Alpah nudijo kongresne prostore za srednje velike skupine, v lepem ambientu in z odlično dodatno ponudbo.


Plesnik

Prelepa lokacija v tej ledeniški dolini, ponudi hotel v alpskem stilu s kakovostno ponudbo in fantastičnim ambientom in večjim številom konferenčnih dvoran.

 • Št. Konferenčnih dvoran

  5

 • Velikost največje dvorane

  100


Povpraševanje

Vila Planinka Jezersko

Butični hotel prenovljen v alpskem stilu je namenjen najbolj petičnim strankam. Vrhunska ponudba ob kateri je očaran vsak gost navdušuje s tem kako lahko domačnost odraža tak prestiž.

 • Št. Konferenčnih dvoran

  1

 • Velikost največje dvorane

  30


Povpraševanje

Terme Snovik

Najvišje ležeče slovenske terme, locirane na jasi sredi Tuhinjske doline poleg konferenčne dvorane nudijo tudi prireditveni šotor, ki sprejme do 600 oseb.

 • Št. Konferenčnih dvoran

  3

 • Velikost največje dvorane

  130


Povpraševanje

KONGRESI NA PROSTEM

Kongresna dvorana na prostem, s prijetnim vetričem, občasno družbo ptic, metuljev in z žvenketljanjem kravjih zvoncev v daljavi. Organizacija kongresa na prostem je zahteven zalogaj, a obenem dogodek, katerega bodo udeleženci pomnili še dolgo .

Logarska dolina

Ledeniška dolina, objeta z vrhovi Kamniško-Savinjskih alp nam daje občutek varnosti, prestiža in miru. Na voljo so številni travniki, na katerih lahko organiziramo nepozaben dogodek


Povpraševanje

Velika planina

V središču planinske vasi na Veliki planini se nahaja plesišče. Pastirji so ga nekdaj uporabljali kot prizorišče za zabavne dogodke, danes pa skupaj s pastirji pripravimo konferenčno dvorano pod milim nebom.


Povpraševanje

Jezersko

Veliki travnati prostori ali manjši skriti kotički. V tej čarobni vasici lahko na prostem naredimo seminarje za večje skupine, kot za posamezne oddelke podjetij.


Povpraševanje

Ne glede na to, kako majhna je, je Slovenija zaradi izjemne krajinske pestrosti izjemno za različna doživetja. Na vrhu seznama izkušenj je Velika Planina, ki jo sam obožujem in jo toplo priporočam svojim kolegom iz tujine. Poleg tega sem presenečen nad neskončnimi možnostmi organizacije dogodkov tukaj. V tem pogledu je Velika Planina neodkriti biser, ki ga je agencija Greentovci začela uspešno promovirati. Pristna izkušnja je drugačna od drugih v Sloveniji, izvirne konference sredi gorskega raja pa bodo na vaše goste nedvomno pustile trajen vtis.

Gorazd ČadSoustanovitelj poslovne borze Conventa