Krvavec je vrh, ki se nahaja v osrčju istoimenskega smučišča ter vam ponuja brezskrbno uživanje v objemu slovenskih gora.


Predstavlja idealno izhodišče za zimske in poletne aktivnosti ter ponuja čudovit pogled na Gorenjsko ter del Kamniško Savinjskih Alp. Bližina Ljubljane in enostavna dostopnost s kabinsko žičnico pa poskrbita, da je logistični izziv enostavne narave in varčen s časom. Tako nam več časa ostane za zabavo in adrenalin.

Kaj početi?
V poletnih mesecih se lahko odpravite na pohode in se udeležite številnih športnih in družabnih aktivnosti, kot so kegljanje, mini golf, badminton in namizni nogomet, ali pa obiščete poletni park Krvavec, kjer ponujajo številne dejavnosti. Med najbolj znane zagotovo sodijo adrenalinski spusti z gorskimi go-karti in skiroji ali s kolesom. Obiščete lahko pustolovski park in se sprehodite po avanturistični poti zgrajeni v gozdu. Lahko pa si privoščite intimno večerjo na zajli s pogledom na čudovit sončni zahod. Pozimi se lahko odpravite na smučanje.

Za koga?
Obisk Krvavca priporočamo predvsem tisti, ki si želite zabavne in adrenalinske izkušnje. Tu svoj prostor pod soncem najdejo pohodniki, gorniki, gorski kolesarji in navdušenci nad zimskimi športi.

Kdaj?
Na izlet se lahko odpravite kadarkoli v letu, ne glede ne letni čas. Krvavec namreč ponuja možnosti tako za zimske kot poletne aktivnosti. Gorski center, katerega številni obiščejo pozimi je v ostalih mesecih bolj umirjen in zato še toliko bolj čaroben.

Kaj priporočamo?
Absolutno priporočamo spust z gorskimi gokarti … in ko boste šli, nas prosimo pocukajte za rokav, da gremo zraven še mi. Je aktivnosti, ki je ravno prav varna in se je zlepa ne naveličaš. Vam adrenalin ne diši? Kaj pa hrana? "Večerja na zajli" oziroma v kabinski žičnici spada med enkratna doživetja, katerih ne doživite vsak dan.


Pošljite povpraševanje za program po meri.