Doživite večdnevno dogodivščino visoko v Alpah in se zbudite nad jutranjo meglo, ki zapira pogled v dolino.Gorsko sonce, katerega žarki božajo vašo kožo in odvračajo mraz. Čeprav idiličnega vremena ne moremo naročiti, lahko poskrbimo, da bo počutje na vaši večdnevni dogodivšini nasmejano kot na najbolj sončen dan.

Storitev:
Za vas uredimo udobno namestitev dolini ali v gorah, kjer poleg tega organiziramo tudi zabavne aktivnosti, odlično kulinariko in pripravimo vse potrebno v kongresnih prostorih za vaš dogodek.

Zakaj:
Večdnevni izleti so sestavljeni za skupine, ki si med delom ali dopustom želijo večdnevnega spoznavanja destinacije s pristno lokalno izkušnjo, večerno zabavo in udobno posteljo. Pa naj bo ta postelja v urejenih apartmajskih resortih, 5-zvezdičnem hotelu ali v gorski koči pod milijon zvezdami.


Krvavec – Hotel Krvavec

Krvavec
 • Število oseb

  20-70

 • Letni čas

  Zima, pomlad, poletje, jesen

 • Cena

  (€€€€)

 • Zahtevnost

  ***

 • Trajanje

  2 - 5 dni

V objemu slovenskih gora boste uživali v nepozabnem oddihu v najvišje ležečem hotelu v Sloveniji, opremljenem v planinskem stilu na višini 1.600 metrov nad morjem. V poletnih mesecih se lahko odpravite na pohode in se udeležite številnih športnih in družabnih aktivnosti. Med najboljša doživetja nedvomno sodi tudi, vožnja z gorskmi gokarti, kjer se na kilometer dolgem spustu soočimo z adrenalinsko progo.
Lokacija vam nudi številne možnosti korporativnih dogodkov. Najbolj znana gorska plaža v Sloveniji nudi vso potrebno infrastrukturo za izvedbo kongresa na prostem, kulisa in umetno jezero na vrhu gore Zvoh pa odlično prizorišče za predstavitev novih produktov.


Povpraševanje

Kamnik – Ekoresort

 • Število oseb

  20-100

 • Letni čas

  Zima, pomlad, poletje, jesen

 • Cena

  (€€€€)

 • Zahtevnost

  **

 • Trajanje

  Cel dan

20 kilometrov iz središča Ljubljane leži Kamnik, mesto pod Alpami, ki je v zadnjem času postal prestolnica pivovarjev. Nekdaj prestolnica Kranjske krajine na tem mestu stoji že več kot 800 let, v bližini mesta Kamnik pa najdemo Ekoresort, ki s posnemanjem pastirske vasice nudi vrhunski ambient. Posebnost destinacije so tudi 3 male mikropivovarne, v katerih varijo več kot 20 različnih vrst piv iz čiste vode, ki izvira v Kamniško-Savinjskih Alpah.

Alpe, se lahko pohvalijo z ogromno količino čiste pitne vode, ki se zbira v ledeniških dolinah. Le te so kot nalašč za odmik od vsakodnevnih poslovnih obveznosti. Tu čas bije počasneje, ozračje bolj mirno in zato ob napenjanju možganov kreativna žilica hitreje pride na plano.Povpraševanje

Savinjska dolina – Kamp Menina

 • Število oseb

  20-50

 • Letni čas

  Pomlad, poletje, jesen

 • Cena

  (€€€)

 • Zahtevnost

  ***

 • Trajanje

  Cel dan

Na idilični lokaciji ob reki Savinji in lastnim jezerom v borovem gozdičku se pod Kamniško-Savinjskimi Alpami nahaja Kamp Menina. V luksuznih hiškah ob robu campa ponuja pravo izkušnjo za sprostitev in mir v naravi. Sama dolina nudi ogromno različnih aktivnosti, med najzanimivejše pa sodijo prav tiste na reki Savinji.

Destinacija slovi po svojih kulinaričnih specialitetah, saj je malo takih, ki ostanejo ravnodušni ob okusu pravega Savinjskega želodca,. Ob njemu pa prav dobro tekne tudi kapljica žlahtnega. Zato sta na voljo dve opciji. Ali se zabava konča dovolj zgodaj, da lahko vstanemo za zajtrk, ali pa se razpotegne skozi dolgo noč v jutro, na zajtrk. Kar je bolj pogosta praksa...Povpraševanje

Večdnevni dogodki visoko v Kamniško-Savinjskih Alpah so idealni za kreativno razmišljanje, pripravo strateških načrtov in pregled opravljenih aktivnosti. Solidna infrastruktura, dobra storitev ter navdih ob pogledu na zasnežene vrhove skupaj z zabavnimi aktivnostmi poskrbijo za pravo vzdušje, pa naj bo to delovni vikend ali "incentive" dogodek.

Semir SpahićLIDL - Vodja prodaje za vzhodno regijo