Ponujamo zabavne in interaktivne programe namenjene šolarjem.Programi za ┼íole so sestavljeni iz razli─Źnih aktivnosti. Specializirani smo za obmo─Źje od Velike planine, preko Jezerskega, mimo ┼Żelezne Kaplje, pa vse do Logarske doline.

Storitev:
Tehni┼íki dan - sestavljanje vozil, raket ali ladij, v katerem se med premorom ┼íolarji igrajo nogomet, frizbi ali ping pong. Naravoslovni dan v katerem spoznavamo pomembnost vode in vodo tudi degustiramo. Ali pa preprost in zabaven kon─Źni izlet poln zabavnih aktivnosti, smeha in ustvarjanja novih spominov.

Zakaj:
Na obmo─Źju se skriva preko 2 milijona kubi─Źnih litrov vode in nemalo zgodb, ki so del ustnega izro─Źila. Zavedamo se, da je voda na┼íe najve─Źje bogastvo, zato ji na na┼íih izletih posve─Źamo najve─Ź pozornosti. ┼áolarje bomo soo─Źili tudi z druga─Źnimi pristopi do dela,


Vodna pot ÔÇô ozave┼í─Źanje

Naravoslovni dan

Izlet bomo za─Źeli pri soteski Predaselj in si ogledali naravne znamenitosti, ki jih nudi zadnji kilometer Ko┼żeljeve poti. Od ─Źudovitih sotesk, ki jih je skozi tiso─Źletja izdolbla reka Kamni┼íka Bistrica do najbolj skritih izvirov z naj─Źistej┼ío vodo. Ogledali si bomo tudi Mali Izvirek, ki je sode─Ź po raziskavah izvir z naj─Źistej┼ío vodo v na┼íem delu Alp.

Med izletom se boste sre─Źali z razli─Źnimi nalogami, kot so prepoznavanje vode iz plastenke, pipe ali izvira, do ┬╗Selfie┬ź izzivov in spretnostnih ter miselnih izzivov.


Povpraševanje

Pastirjeva dedi┼í─Źina na Veliki planini

Naravoslovni dan

Na Veliko planino, kjer si bomo ogledali tri pastirske vasice med katerimi ima glavna tudi svoj muzej, se lahko odpravimo z nihalko in sede┼żnico. Na ┬╗plesi┼í─Źu┬ź pred ┬╗parlamentom┬ź bomo poiskali kralja jodlanja, po ┼żelji pa tudi izdelali sir Trni─Ź, ki se ga dr┼żi sloves sira ljubezni.

Med izletom se boste s so┼íolci lahko pomerili v razli─Źnih spretnostnih izzivih, z njimi tekmovali v jodlanju ter se sre─Źali z mladim pastirjem. Po ┼żelji si lahko privo┼í─Źite tudi kosilo v planinskem domu ali pravo planinsko malico.


Povpraševanje

Pirotehniški dan v Smodnišnici

Tehniški dan

Pirotehni─Źna delavnica vas ne bo pustila ravnodu┼ínih. Delavnica v kateri bomo spoznali razli─Źne trike, katerih se poslu┼żuje filmska industrije. Delavnica poteka na Obmo─Źju 70 v Kamniku v prostorih nekdanje smodni┼ínice. Vodil jo bo strokovnjak s podro─Źja pirotehni─Źne industrije, ki bo na zabaven na─Źin prikazal delovanje smodnika.

Poleg vonja po smodniku vam bomo razkrili tudi skrivnosti v┼żigalnih vrvic, pri─Źa boste ustvarjanju navija┼íkih kulis, ne boste pa se mogli izogniti niti glasnem pokanju.

Povpraševanje

Rafting po Savinji in adrenalinski kamp Menina

Kon─Źni izlet

Rafting po Savinji ┼íolarjem zagotavlja nepozabno adrenalinsko do┼żivetje. Usposobljeni vodniki s kvalitetno opremo bodo poskrbeli za varen in spro┼í─Źen spust, vsekakor pa tudi izpolnili ┼żelje po kopanju v prijetno ohlajeni reki Savinji.

Po dopoldanskem adrenalinskem bujenju se bomo okrep─Źali s kosilom, malo polenarili, nato pa z istim tempom nadaljevali v adrenalinskem parku Menina. Od hoje po vrvi do spusta po jeklenici, direktno na poligon za mini golf.


Povpraševanje

Obmo─Źje 70 z Veliko planino

Kon─Źni izlet

Obmo─Źje 70 je unikaten prireditveni prostor, ki se nahaja v nekdanji smodni┼ínici, ob vzno┼żju Kamni┼íko ÔÇô Savinjskih Alp. S prepletanjem predalpske narave in industrijske dedi┼í─Źine je lokacija primerna tako za tehni┼íke dneve, kot kon─Źne izlete ┼íolskih skupin, katerim nudimo vrsto aktivnosti in delavnic.

Zabavne aktivnosti kot so Arena Iger Lakote oziroma Fortnite Arena, Angry birds Zipline in spust v Orja┼íkem Zorbu so nedvomno aktivnosti, ki bodo poskrbele za adrenalin in kontrolirano zabavo na kon─Źnem izletu.

Povpraševanje

Adrenalinski Krvavec

Kon─Źni izlet

Ljubljani najbli┼żji gorski center je magnet za obisk v zimskem ─Źasu. Kaj pa poleti? Na adrenalinsko ponudbo, ki jo imajo pripravljeno pogosto kar pozabimo. Vrhunske proga za spust z gorskimi gokardi je kot nala┼í─Ź za zabavno do┼żivetje, katerega popestrimo s spusti s tubami in obiskom adrenalinskega parka.

Popoldanske aktivnosti lahko zapolnimo tudi z orientacijskim tekmovanjem v katerem so vklju─Źeni ┼ítevilni spretnostni in miselni izzivi.


Povpraševanje

Programi, ki jih Greentovci ponujajo za tehni┼íki dan, ┼íolarjem pu┼í─Źa odprte roke pri izra┼żanju njihove kreativnosti. V kombinaciji z Obmo─Źjem 70 so dobra izbira, saj ┼íolarji la┼żje izra┼żajo svojo izvirnost, na odprtem prostoru pa njihova koncentracija dr┼żi dlje ─Źasa.

Peter ŠtubljarOŠ Toma Brejca Kamnik