Doživite Alpe na butičen način. Moderne koče, ki nudijo razkošje s sodobnim dizajnom in kakovostno izvedbo vseh detajlov in vonjem po svežem lesu.Pod zvezdnatim nebom se sprostite v topli kadi ali pa se regenerirajte v finski savni.
Greentovci VIP izkušnja vas ne bo pustila ravnodušnih, saj vam bo poleg udobja gorskih koč vsak dan na voljo privat doživetje po vaši izbiri. Kolesarska avantura z e-kolesi, večerja z zasebnim kuharjem ali pa foto-lov skozi zelene planote gorskega sveta.

Storitev
V programu VIP Greentovci boste deležni posebej za vas pripravljenega programa, ki bo ustrezal vašim željam. V osnovno storitev so tako vključeni zajtrk, kosilo in večerja, ter prevoz na lokacijo, ki bo opravljen z gondolo in nihalko. Poseben prevoz bo opravljen tudi za prtljago. Poskrbljeno bo tudi za dobrodošlico ob prihodu in sprejemom predstavnika koče.

Zakaj?
V programu VIP aktivnosti so na voljo aktivnosti kot so Pohod s čelnimi svetilkami/baklami in poudarek na astronomiji, zasebna večerja s kuharjem, ki pripravi 5 hodni meni, voden ogled velike planine in foto-lov za motivi rož, živali in določenih motivov te planine. Za tiste malo bolj ustvarjalne je na voljo delavnica trniča, za tiste, ki radi kulturo spoznavajo skozi želodec pa lahko organiziramo kulinarično turo od koče do koče.


VIP Greentovci
Nočni pohod – zvezdarjenje
Dan se prevesi v noč in takrat je narava najbolj radodarna z barvami. Opazovali bomo pisane vrhove Kamniško-Savinjskih Alp ter se s čelnimi svetilkami in baklami pripravili na posebno avanturo.

Zasebna večerja s kuharjem
Doživite kulinarično izkušnjo v luksuzni koči z zasebnim kuharjem. Čaka vas 5-hodni meni iz tipičnih jedi, ki so prirejene na moderen način. Eksplozija okusov kateri se ne more upreti niti sit človek.

Voden ogled Velike planine
Na zasebni 3-urni turi boste izvedeli vse od zgodovine Velike planine do anekdot in najlepših razglednih točk, ki jih premore ta del gorskega sveta.

Foto-lov avantura
Iskanje vnaprej pripravljenih motivov, slikanje rož, živali in točk na planini.

Delavnica sira Ljubezni
Izdelajte pravi sir ljubezni in ga poklonite vašim najdražjim. Ob pomoči pastirjev in pastiric je izziv manjši.

Kulinarična tura od koče do koče
Odvisno od sezone – Zeleni rob-hladna predjed, Domžalski dom-topla predjed, Jarški dom-glavna jed, Črnuški dom – sladica, Sladki kot – Sladica.


 • Število oseb

  2-10

 • Letni čas

  Zima, pomlad, poletje, jesen

 • Cena

  €€€€€

 • Zahtevnost

  **

 • Trajanje

  3-5 dni


Pošljite povpraševanje za program po meri.