V programu Gorniške ture boste skupaj z gorskim vodnikom premagovali najvišje vrhove Kamniško-Savinjskih Alp.Storitev:
Poleg gorskih vodnikov lahko nudimo tudi celoten paket s hrano, no─Źitvijo in prevozom do izhodi┼í─Źne to─Źke. Gorni┼íke podvige in te┼żavnost lahko po predhodnem dogovoru tudi prilagajamo.

Zakaj?
Kamni┼íko-Savinjske Alp niso tako obiskane in zaradi tega je hoja la┼żja in do┼żivetje bolj pristno. V spremstvu na┼íih gorskih vodnikov boste odkrivali tudi tiste malo bolj odro─Źne skrite koti─Źke in vodo pili iz ─Źistih studencev, kamor ─Źlove┼íka noga ne zahaja prav pogosto. Za vas smo pripravili gorni┼íke ture s postojankami in v katerih bo poskrbljeno za pravilno razporeditev mo─Źi skozi celotno traso.


H2H

 • Izhodi┼í─Źne to─Źke

  Logarska dolina, dolina Kamniške Bistrice, Jezersko

 • Ko─Źe

  Kamni┼íko Sedlo, Kokr┼íko Sedlo, ─îe┼íka ko─Źa,...

 • Zavetja

  Bivak pod Skuto, Bivak na Ojstrici,ÔÇŽ

 • Te┼żavnost

  ****

 • Cena

  ÔéČÔéČÔéČ

Gorni┼íki program od ko─Źe do ko─Źe je sestavljen kot ve─Źdnevna visokogorska dogodiv┼í─Źina v kateri boste do┼żiveli vse tisto kar ponuja gorski svet. Iz ledeni┼íkih dolin se bomo prvi dan povzpeli v visokogorje in tam ostali dva dneva. Kori┼í─Źenje zato─Źi┼í─Źa v najlep┼íih bivakih in spanje v najbolj udobnih planinskih domovih, ki jih nudi ta del Alp.

Za─Źutite svobodo, ki jo u┼żivajo visokogorske ┼żivali in opazujte sprememb vremena, ter si pri─Źarajte svojevrstno nepozabno pustolov┼í─Źino v ko─Źah Kamni┼íko-Savinjskih Alp.

Za─Źetne to─Źke ali Kon─Źne to─Źke:
- Dolina Kamniške Bistrice
- Logarska dolina
- Jezersko


Povpraševanje

Greentovec tura

 • ─îas hoje do vrha

  4,5 ure

 • Trajanje

  6 - 10 ur

 • Te┼żavnost

  *****

 • Cena

  ÔéČÔéČ

Osvojite najvi┼íji vrh Kamni┼íko-Savinjskih Alp. Grintovec se s svojimi 2.558 metri ne uvr┼í─Źa med najvi┼íje vrhove sveta, vendar je vseeno pravi preizkus za vsakega gornika. Lepo urejena pot bo poskrbela, da boste varno hodili po trasi in da bo va┼í edini izziv, premagovanje vi┼íinskih metrov.

Pot do Grintovca lahko pelje mimo planinske ko─Źe na Kokr┼íkem sedlu, kjer je idealna to─Źka za premor in po─Źitek pred drugim delom vzpona. Pot je primerna za osebe v dobri kondicijski pripravi, za tiste, ki bi jim izziv predstavljal ve─Ź kot so si zamislili pa je ko─Źa na sedlu lahko cilj dneva.

Izlete organiziramo v spremstvu planinskih vodnikov, ne bodite pa presene─Źeni, ─Źe na na┼íi poti dobimo turi spremstvo dru┼żine gamsov ali drugih visokogorskih ┼żivali.


Povpraševanje