Team building programi so posebno doživetje v katerih se marsikatera ekipa zbliža in razvije sposobnosti sodelovanja.Prepustite se sodelavcem, da vas z zavezanimi očmi popeljejo skozi "Alpske prepreke", skupaj rešite miselne izzive in kreativne naloge. Tako boste poskrbeli za zabavo in smeh, katere lahko prinesite s seboj v pisarno.

Storitev:
Na destinaciji organiziramo več kot 30 različnih teambuidling programov, med katerimi se najde program za vsakogar. S skupino animatorjev pripravimo dogodek, katerega povezuje zabavni moderator. Naloge zahtevajo kreativne rešitve, kateri ob koncu sledi zabavna predstavitev rezultatov.

Zakaj:
Za vas smo pripravili nekaj različnih programov v naravi. Tako boste na zabaven način spoznali kaj vaša ekipa zmore, kdo je dežurni zabavljač v ekipi. V svoji ekipi boste našli kreativo in kdo skriva sposobnosti pravega vodje.


Velika Planina - Pastirjevo doživetje

 • Število oseb

  20-150

 • Letni čas

  Zima, pomlad, poletje, jesen

 • Cena

  (€€)

 • Zahtevnost

  **

 • Trajanje

  4 ure

Sprehodite se po eni izmed najbolj unikatnih planin na svetu. Vmes s skupino rešujte številne izzive in naloge s pomočjo tabličnih računalnikov in naših animatorjev. Doživetje je sestavljeno kot pustolovščina, na kateri se srečate s številnimi izzivi, katerim več kot 500 let kljubujejo pastirji z Velike planine.
Da pa ne bodo vse samo naloge in izzivi, vas bo pričakal topel objem kakršnega lahko pričarajo samo gorske koče in sladko razvajanje brbončic.
Priporočamo ga predvsem tistim, ki se želijo odmakniti od vsakodnevnih pisarn in se oddahniti v naravi.

Program "Pastirjevo doživetje" spodbuja:
- Raziskovanje
- Kreativno razmišljanje
- Sodelovanje v ekipi
- Komunikacija v ekipi


Povpraševanje

Kamniška Bistrica - Igra preživetja

 • Število oseb

  10-60

 • Letni čas

  Pomlad, poletje, jesen

 • Cena

  (€€)

 • Zahtevnost

  ****

 • Trajanje

  3 ure

Raziskujte ledeniško dolino. Avantura v dolini Kamniške Bistrice se bo za vašo ekipo začela isti trenutek ko boste stopili iz vozila. Prebijanje iz ene lokacije na drugo, pri čemer boste naleteli na izzive, ki ste jim lahko kos le kot skupina. Zgradite most ali zatočišče. Prečkajte deročo reko in izgubite strah pred tem, da postanete mokri.

Survivour Kamniška Bistrica priporočamo ekipam, ki so naveličane predavanj o povezovanju in bi rajši to preizkusile v praksi. Dogodek je primeren v poznih spomladanskih, poletnih in zgodnjih jesenskih mesecih.

Program "Igra preživetja" spodbuja:
- Raziskovanje
- Sodelovalne v ekipi
- Zaupanje
- Komunikacija v ekipi
- Orientacija
- Srčni utrip


Povpraševanje

Krvavec - Adrenalinski spust

 • Število oseb

  20-90

 • Letni čas

  Poletje, jesen

 • Cena

  (€€€)

 • Zahtevnost

  **

 • Trajanje

  5 ur

Preizkusite se v adrenalinskem spustu z gorskimi gokardi, ki vam bo gotovo dvignil pulz in zadovoljil dnevno dozo adrenalina. Visokogorski svet sicer nudi lepe razglede nad Ljubljansko kotilo, a svetujemo vam, da se razgledate na vrhu. Užitek med vožnjo bo bistveno večji če boste lovili idealno linijo po progi. Aktivnosti kombiniramo s številnimi korporativnimi dogodki, ki jih nudi ta del sveta.

Obisk Krvavca priporočamo predvsem tistim, ki si želite zabavne in adrenalinske izkušnje. Na izlet se lahko odpravite kadarkoli v letu, ne glede ne letni čas. Krvavec namreč ponuja možnosti tako za zimske kot poletne aktivnosti.

Program "Spust s Krvavca" poskrbi za
- Adrenalinsko izkušnjo
- Dobro voljo
- Zaupanje
- Sproščujoče doživetje


Povpraševanje

Greentovci so v okviru ETC Adriatic naši poslovni partnerji pri izvedbi poslovnih dogodkov v naši lokalni skupnosti. Vedno se izkažejo s prilagojenimi aktivnostmi in team building programi, prav tako vedno presenetijo z lokacijo. Priporočam.

Tomaž LahNektar Natura - CEO